SERVICIILE NOASTRE

TERAPIE TRANSDERMALĂ CU OZON

Descriere

Sauna cu ozon funcţionează practic ca o camera cu aburi de ozon.

E ca o capsulă în care capul pacientului rămâne afară (ozonul nu se inhalează). Dispozitivul este de ultimă generaţie şi are efecte multiple efecte terapeutice, utilizându-se cu succes nu numai în cazul afecţiunilor medicale (cel mai frecvent pentru tratamentul naturist al acneeii, în special al coşurilor care apar pe spate, sau pentru tratarea durerilor de spate în cazul persoanelor care nu suportă injecţiile paravertebrale) ci şi pentru înfrumuseţare, ca tratament anti-aging (reîntinerire, rejuvenare a pielii).

Cum funcţionează sauna cu ozon?

Ozonul este produs prin intermediul unui generator special, care este conectat la saună.

Procesul tehnologic este de ultimă generaţie, nu prezintă niciun pericol pentru organismul uman şi se calibrează în funcţie de fiecare aplicaţie terapeutică. Prin disocierea ozonului se emit radiaţii cu ultraviolete care acţionează asupra epidermei şi straturilor aflate în profunzimea pielii, unde contribuie la producerea agenţilor de protecţie, a hormonilor şi a vitaminelor, dar şi la distrugerea bacteriilor.

Atât caldura care nu se elimină din capsulă, cât şi umiditatea, cresc temperatura organismului cu aproximativ 2°C (temperatura saunei este între 36 °C şi 40°C) . Acesta transpiră, eliminând toxinele acumulate, dar are loc şi o intensificare a metabolismului, prin stimularea organelor.
 

Cine poate folosi sauna cu ozon?

Orice persoană poate folosi sauna cu ozon.

Capsula este foarte confortabilă, iar pacientul se bucură de ralaxare în timp ce are loc sesiunea de terapie.

Ce poate fi mai minunat decât să te bucuri de un tratament eficient într-o manieră placută şi relaxantă. Pentru un mai bun efect terapeutic, în timp ce pacientul este în saună, acesta face şi câteva sesiuni de electroterapie în funcţie de afecţiunile pe care le prezintă (în general, dureri musculare, dureri de spate, spondiloze lombare, sechele post-traumatice, afectarea unor nervi la nivelul membrelor).

Ce efecte medicale are sauna cu ozon?

Înfrumuseţare şi rejuvenare cu ajutorul saunei cu ozon!

 • Efect miorelaxant
 • Efect antiseptic, grabind vindecarea afectiunilor pielii
 • Efect sedativ asupra sistemului nervos central, ceea ce duce la eliberarea stresului mental şi fizic
 • Stimuleaza metabolismul oxigenului si intensifica circulatia, protejand inima
 • Pentru detoxifiere: combinatia dintre porii deschisi, caldura si ozon determina eliminarea toxinelor din organism, oxigenul activ reactioneaza cu acestea la cel mai inalt potential de oxidare, iar prin adsorbtia ozonului in profunzime, intregul sistem limfatic este stimulat, pielea este curatata profund si devine sanatoasa, elastica si tonica
 • Stimuleaza performantele fizice si mentale
 • Sauna cu ozon functioneaza pentru inlaturarea grasimii in exces, pe cale naturala si fara nici un efort, printr-un program special de scadere a greutatii
 • Reda finetea si elasticitatea pielii, in special dupa nastere si dupa folosirea indelungata a produselor cosmetice
 • Ajuta in tratarea celulitei si in eliminarea vergeturilor care apar dupa nastere sau obezitate
 • Vrei o programare?
  Sună la 0770 533 333


  Ai întrebări sau doreşti detalii? Completează formularul, iar un coleg îţi va răspunde în cel mai scurt timp.

  Contact    Formular contact